pondělí 28. dubna 2014

Společná objednávka na BH cosmetics: Duben 2014- neautuální

Autor: Amy&Nell

POZOR! Nabídka už neplatí ;)

Ahoj všichni,
nedávno jsme se rozhodly, že si objednáme pár produktů na eshopu BHcosmetics.com. BH cosmetics je anglická kosmetika, která ale bohužel nemá český eshop. A protože víme, že se někteří z vás bojí objednávat ze zahraničí nebo jen nechtějí platit vysoké poštovné, napadlo nás, že bychom se o něj mohli rozdělit. Proto, pokud si chcete objednat nějaké produkty a naše nabídka vás zaujala, napište nám do komentářů, co byste si chtěli objednat a my vám napíšeme, na kolik by vás poštovné vyšlo- později se domluvíme na podrobnostech. Čím víc vás bude, tím nižší bude poštovné.

Objednávat budeme buď na konci dubna nebo začátku května- prostě co nejdřív.

PODMÍNKY:
1) Musíte být z ČR.
2) Peníze nám musíte zaslat ještě před objednáním (číslo účtu a pod. dořešíme později).

Pokud jste z Prahy nebo Hodonína a okolí, můžeme se domluvit na osobním předání, pokud ne nezapomeňte počítat s tím, že je do platby potřeba započítat i poštovné balíčku, který vám pošleme- max. 50,-.

Doufáme, že si s námi objednáte ;) ....a nebojte- nejsme žádní finanční podvodníci :D, jen holky, co nechtějí platit vysoké poštovné :).



2 komentáře:

  1. Ahoj Amy a Nell, já se ráda s vámi o poštovné rozdělím. Tento produkt chi : http://www.bhcosmetics.com/products/88-Color-Matte-Eyeshadow-Palette

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! :) ........prozatím by tě tvá objednávka vyjde cca. na 15 dolarů (asi 300kč) .......Pokud se ještě někdo přidá, cena se ještě sníží. Podrobnosti dořešíme přes mail- náš email: a.and.n@seznam.cz :)

      Vymazat