čtvrtek 6. března 2014

Zoeva 88 Eyshadow Palette

Autor: Amy

Ahoj všichni,
dnešní recenze, bude na velkou paletu 88 stínů od německé dekorativní kosmetiky Zoeva v různých barvách. Tuto paletku jsme si s Nell objednávaly společně, přes stránku Zoeva.cz (odkaz dám dolů). Mrkající Spolu s touto paletkou jsme si objednávaly primer a bílou tužku. Paletka nás vyšla přibližně na 500 CZK, ale nyní je její cena vyšší. (577 CZK).
Poštovné na této stránce je 125 CZK.





Výhody:

1) Spousta barev- Tato paleta má na výběr opravdu hodně odstínu barev, od bílé přes žlutou, zelenou, modrou, fialovou, růžovou, červenou hnědou až po černou.

2) Dobrá pigmentace- Stíny v paletě jsou docela pigmentované, až na nějaké světlejší odstíny, tam pigmentace trochu pokulhává.

Nevýhody:

1) Světlé odstíny barev- Jak už jsem říkala, světlé odstíny nemají moc dobrou pigmentaci. Zamračený

2) Velikost- Tohle teda není nějaká nevýhoda, ale pokud se podívate na stránky, tak tam paleta vypadá větší než normálně, ale to je asi všude.

Na obrázku můžete vidět vybrané stíny, které jsou označené číslem v paletce i na ruce.(nevím proč, ale na obrázku mi ruka vyšla obrisem černě, tak se omlouvám za kvalitu).






Odkaz na stránku: http://www.zoeva.cz/
Tutorial s paletkou: připravuje se

Hodnocení:

Doufám, že se Vám recenze líbila a že jsem Vám, řekla více informací, když tak pište do komentářů, jestli paletku máte a jaké s ní máte zkušenosti vy. Mrkající

Žádné komentáře:

Okomentovat