sobota 27. září 2014

Street fashion: Pařížská- Terka z Tulip fashion

Autor: Nell

Ahoj všichni,
vzhledem k volbám na Praze 10 nám byl na pátek 26. 9. vytvořen náhradní program ve formě dopolední procházky po Praze. Začínali jsme na Václavském náměstí, přes Františkánskou zahradu jsme se dostali na Jungmanovo náměstí a odtud jsme pokračovali na Staromák, kde jsme to víceméně rozpustili.
S mojí kamarádkou Terkou, která je zároveň mou spolužačkou a fashion blogerkou (blog: Tulip fashion), jsme si to zamířily přímo do Pařížské, abychom si připoměly, že ve všech těch obchodech nemáme ani na věšák :D.
Terka na sobě měla ten den opravdu povedený outfit. Dokonalá kožíšková vesta a ta nádherná kabelka....no, ani to nedokážu popsat, opravdu jí to slušelo. Tak jsem se rozhodla přidat jí do rubriky Street fashion. Tahle rubrika byla původně vytvořena proto, abychom do ní přidávaly outfity náhodných lidí, kteří nás na ulici zaujmou. A všichni se shodneme na tom, že Terezka není jen náhodný kolemjdoucí, ale vzhledem k tomu, že jsem do této rubriky přidala za celou dobu její existence jen jeden článek, další si to podle mě rozhodně zaslouží :).







Tak, to by bylo pro dnešek všechno, doufám, že se Vám líbil jak Terky outfit, tak celý článek.
Mějte se moc hezky :)
Pa, Nell.... :-*


Terezčin blog Tulip fashion: http://tulip-fashion.blog.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat