pátek 2. května 2014

Nákupy Nell: Duben 2014

Autor: Nell

Ahoj všichni,
je tu další nákupový článek, který ale nebude zas tak obsáhlý jako ty předešlé. Většinu věcí jsem si koupila vlastně jen za takového toho "Tak si to koupím, ať mám o čem psát v nákupech.", ale jinak jsem se držela celkem při zdi.

Dermacol LONGLASTING LIPSTICK 06
Jako první tu mám rtěnku od Dermacolu z nové řady Longlasting v odstínu 06. Taky jsem si jí koupila tak nějak spontánně, ale rozhodně nelituju :). Barva je opravdu moc krásná a i s konzistencí jsem spokojená. Na rtech vydrží tak maximálně 3 hodiny, ale zase moc nevysušuje. Je krásně pigmentovaná a.....prostě super!
Cena: 159,-



Essence sparkle sand effect nail polish
Dál tady mám lak na nehty od Essence, který už je celkem dlouho na mém wishlistu. Je to krásný lak s mým oblíbeným pískovým (sparkle) efektem, který vypadá jako jahodový sorbet. Na nehtech vypadá absolutně nádherně, jen mě mrzí, že moc nevydrží :(.
Cena: 39,-



Balea Street Art showergel mit beerenduft
Pokračujeme sprcháčem od Baley. Ačkoliv mám sprcháče od Baley ráda, většinou s nimi mám ten problém, že vůbec nepění. Tady tomu tak nebylo- krásně voní, pění- prostě super! Jen mám pocit, že nějak moc rychle ubývá :D
Cena: 32,-



Claries Dooting tool
Po sto letech jsem si konečně koupila dooting tool. Ten poslední mi totiž ztratila sestra. Je z Claries a stál 79,-. Nemám k němu jedinou výtku- zatím...





A jako poslední tu mám dvě věci, které jsem chytla ve výprodeji SHE v DM.

S-he nail polish 317
První je lak. Je naprosto super a celkem i vydrží :-*.
Cena: 19,-



S-he lipstick aqua shine 070
A poslední je rtěnka. Rtěnky od She se mi nikdy nelíbily a to kvůli svému odpornému balení, vím, že je to trošku silnej výraz, ale jinak to říct nejde. Tuhle jsem si ale koupila kvůli její ceně (20,-) a hlavně barvě- takovouhle fialovou málokdy seženu. Bohužel je ale nesmírně vodová a na rtech moc nevydrží :(.




Doufám že se vám nákupy líbily a že už se teď těšíte na další :-*.

2 komentáře:

  1. Čauky, ta poslední rtěnka je úžasná, ale asi by jsem si ji na sebe nedala... nemá tolik odvahy :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ...jo, barva je opravdu krásná :) .......odvaha přijde, začni něčím lehce výraznějším a postupně přitvrzuj :) .....za chvíli budeš nosit fialky jako nic :-*........díky za koment, Nell ;)

      Vymazat